Dělení potravinářských výrobků

0 položek

Čepel nože vibrující ultrazvukovou frekvencí může snadno vniknout do materiálu a rychle a přesně jej uříznout, aniž by za sebou zanechala zbylé kousky.

Ultrazvuk se používá k řezání hotových výrobků již celá léta. Výkyvná sonotroda k řezání za studena snižuje odpor při procesu řezání a dokonce se sama zbavuje zbytků zpracovávaných pekařských výrobků, energetických tyčinek, sýru, pizzy, apod.

Výsledek: hladké, reprodukovatelné řezné plochy, bez deformací a tepelného poškození výrobku.

Ukázka metody svařování a využití:

řezání potravin

 

Bezchybné porcování dortů:

Bezchybné porcování dortů

Nakrájený sýr na tenké plátky:

Nakrájený sýr na tenké plátky

Chléb-měkký,tvrdý zmražený:

Chléb-měkký,tvrdý zmrazený

Dokonalé řezání sýrů:

Dokonalé řezání sýrů

Kontrolný kód

i
Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení