!
Zveme Vás na Firemní prezentaci 9.10.2025 od 9 do 18 hodin v OREA Congress Hotel (dříve Voroněž1) při příležitosti 66.MSV Brno , více v položce Aktuality

Dělení potravinářských výrobků

Čepel nože vibrující ultrazvukovou frekvencí může snadno vniknout do materiálu a rychle a přesně jej uříznout, aniž by za sebou zanechala zbylé kousky.

Ultrazvuk se používá k řezání hotových výrobků již celá léta. Výkyvná sonotroda k řezání za studena snižuje odpor při procesu řezání a dokonce se sama zbavuje zbytků zpracovávaných pekařských výrobků, energetických tyčinek, sýru, pizzy, apod.

Výsledek: hladké, reprodukovatelné řezné plochy, bez deformací a tepelného poškození výrobku.

Ukázky

Bezchybné porcování dortů:

Chléb-měkký,tvrdý zmražený:

Dokonalé řezání sýrů:

Nakrájený sýr na tenké plátky:

Načíst další